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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoMARTIN, F. N.; WHITNEY, E. D. In-bed fumigation for control of Rhizomania of sugar beet. Plant Disease, v. 74, n. 1, p. 31-35, 1990.

Biblioteca(s): Embrapa Meio Norte / UEP-Parnaíba.

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2.Imagem marcado/desmarcadoLARKIN, R. P.; HOPKINS, D. L.; MARTIN, F. N. Suppression of fusarium wilt of watermelon by nonpathogenic Fusarium oxysporum and other microorganisms recovered from a disease - suppressive soil. Phytopathology, v. 86, n. 8, p. 812-819, 1996.

Biblioteca(s): Embrapa Meio-Norte.

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3.Imagem marcado/desmarcadoLARKIN, R. P.; HOPKINS, D. L.; MARTIN, F. N. Vegetative compatibility within Fusarium oxysporum f.sp. niveum and its relationship to virulence, aggressivenes, and race. Canadian Journal of Microbiology, v.36, n.5, p.352-358, 1990.

Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.

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4.Imagem marcado/desmarcadoFENNIMORE, S. A.; DUNIWAY, J. M.; BROWNE, G. T.; MARTIN, F. N.; AJWA, H. A.; WERTERDAHL, B. B.; GOODHUE, R. E.; HAAR, M.; WINTERBOTTOM, C. Methyl bromide alternatives evaluated for California strawberry nurseries. California Agriculture, Oakland, v. 62, n. 2, p. 62-67, 2008.

Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho.

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5.Imagem marcado/desmarcadoGEISER, D. M.; AL-HATMI, A. M. S.; AOKI, T.; ARIE, T.; BALMAS, V.; BARNES, I.; BERGSTROM, G. C.; BHATTACHARYYA, M. K.; BLOMQUIST, C. L.; BOWDEN, R. L.; BRANKOVICS, B.; BROWN, D. W.; BURGESS, L. W.; BUSHLEY, K.; BUSMAN, M.; CANO-LIRA, J. F.; CARRILLO, J. D.; CHANG, H. X.; CHEN, C. Y.; CHEN, W.; CHILVERS, M.; CHULZE, S.; COLEMAN, J. J.; CUOMO, C. A.; BEER, Z. W. de; HOOG, G. S. de; CASTILLO-MÚNERA, J. del; PONTE, E. M. del; DIÉGUEZ-URIBEONDO, J.; PIETRO, A. di; EDEL-HERMANN, V.; ELMER, W. H.; EPSTEIN, L.; ESKALEN, A.; ESPOSTO, M. C.; EVERTS, K. L.; FERNÁNDEZ-PAVÍA, S. P.; SILVA, G. F. da; FOROUD, N. A.; FOURIE, G.; FRANDSEN, R. J. N.; FREEMAN, S.; FREITAG, M.; FRENKEL, O.; FULLER, K. K.; GAGKAEVA, T.; GARDINER, D. M.; GLENN, A. E.; GOLD, S. E.; GORDON, T. R.; GREGORY, N. F.; GRYZENHOUT, M.; GUARRO, J.; GUGINO, B. K.; GUTIERREZ, S.; HAMMOND-KOSACK, K. E.; HARRIS, L. J.; HOMA, M.; HONG, C. F.; HORNOK, L.; HUANG, J. W.; ILKIT, M.; JACOBS, A.; JIANG, C.; JIMÉNEZ-GASCO, M. del M.; KANG, S.; KASSON, M. T.; KAZAN, K.; KENNELL, J. C.; KIM, H. S.; KISTLER, H. C.; KULDAU, G. A.; KULIK, T.; KURZAI, O.; LARABA, I.; LAURENCE, M. H.; LEE, T.; LEE, Y. W.; LESLIE, J. F.; LIEW, E. C. Y.; LOFTON, L. W.; LOGRIECO, A. F.; LÓPEZ-BERGES, M. S.; LUQUE, A. G.; LYSØE, E.; MA, L. J.; MARRA, R. E.; MARTIN, F. N.; MAY, S. R.; McCORMICK, S. P.; McGEE, C.; MEIS, J. F.; MIGHELI, Q.; NOR, N. M. I. M.; MONOD, M.; MORETTI, A.; MOSTERT, D.; MULÈ, G.; MUNAUT, F.; MUNKVOLD, G. P.; NICHOLSON, P.; NUCCI, M.; O'DONNELL, K.; PASQUALI, M.; PFENNING, L. H.; PRIGITANO, A.; PROCTOR, R. H.; RANQUE, S.; REHNER, S. A.; REP, M.; RODRÍGUEZ-ALVARADO, G.; ROSE, L. J.; ROTH, M. G.; RUIZ-ROLDÁN, C.; SALEH, A. A.; SALLEH, B.; SANG, H.; SCANDIANI, M. M.; SCAUFLAIRE, J.; SCHMALE III, D. G.; SHORT, D. P. G.; SISIC, A.; SMITH, J. A.; SMYTH, C. W.; SON, H.; SPAHR, E.; STAJICH, J. E.; STEENKAMP, E.; STEINBERG, C.; SUBRAMANIAM, R.; SUGA, H.; SUMMERELL, B. A.; SUSCA, A.; SWETT, C. L.; TOOMAJIAN, C.; TORRES-CRUZ, T. J.; TORTORANO, A. M.; URBAN, M.; VAILLANCOURT, L. J.; VALLAD, G. E.; LEE, T. A. J. van der; VANDERPOOL, D.; DIEPENINGEN, A. D. van; VAUGHAN, M. M.; VENTER, E.; VERMEULEN, M.; VERWEIJ, P. E.; VILJOEN, A.; WAALWIJK, C.; WALLACE, E. C.; WALTHER, G.; WANG, J.; WARD, T. J.; WICKES, B. L.; WIEDERHOLD, N. P.; WINGFIELD, M. J.; WOOD, A. K. M.; XU, J. R.; YANG, X. B.; YLI-MATTILA, T.; YUN, S. H.; ZAKARIA, L.; ZHANG, H.; ZHANG, N.; ZHAN, S. X.; ZHAN, X. Phylogenomic analysis of a 55.1 kb 19-gene dataset resolves a monophyletic Fusarium that includes the Fusarium solani Species Complex. Phytopathology, v. 111, n. 7, p. 1064-1079, 2021.

Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental.

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Biblioteca(s):  Embrapa Suínos e Aves.
Data corrente:  11/04/2024
Data da última atualização:  11/04/2024
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 4
Autoria:  FEDDERN, V.; RUCKS, C.; GRESSLER, V.; CUNHA JUNIOR, A.; AROEIRA, C. N.; NIÑO, A. M. M.
Afiliação:  VIVIAN FEDDERN, CNPSA; CAROLINA RUCKS, INSTITUTO FEDERAL CATARINENSE; VANESSA GRESSLER, CNPSA; ANILDO CUNHA JUNIOR, CNPSA; CAROLINA NAVES AROEIRA, UNIVERSIDADE DE SÃO PAULO; ALFREDO MARCIAL MONTES NIÑO, MICROBIÓTICOS ANÁLISES LABORATORIAIS S/C LTDA.
Título:  Survey of tetracyclines residues in brazilian swine muscle.
Ano de publicação:  2024
Fonte/Imprenta:  Química Nova, v. 47, n. 6, e-20240009, p. 1-4, 2024.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Abstract: The use of antibiotics is still intensive in animal production. Among the most used veterinary products in pig farming, tetracyclines can be highlighted. When used in excess, these substances can leave residues in food, which depending on the concentration pose a risk on consumers. Brazil, as one of the world’s largest producer and exporter of animal protein, must be attentive to the laws and ensure that their meat products are safe for human health. So, the concentration of veterinary residues eventually detected must be below the maximum residue limits (MRLs) stipulated by the regulatory agencies. To contribute with subsidies for decision making in pork safety to the annual monitoring program, performed by the Ministry of Agriculture and Livestock, this study aimed to evaluate the residues of tetracyclines in swine muscle from the federal inspection system, by validated and officially accepted analytical methodology (HPLC-UV). Any suspect results obtained from the HPLC-UV analysis can be confirmed immediately by injecting the samples onto a LC-MS/MS system. The results showed that all evaluated samples had concentrations of tetracycline residues below the MRL, and therefore, can be considered safe for human consumption. Resumo: O uso de antibióticos ainda é crescente na produção animal intensiva. Dentre os produtos de uso veterinário mais utilizados na suinocultura podem se destacar as tetraciclinas. Quando usados em excesso, essas substâncias podem deixar resídu... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Clortetraciclina; Doxiciclina.
Thesagro:  Antibiótico; Músculo; Porco Tipo Carne; Resíduo Quimico; Tetraciclina.
Thesaurus NAL:  Antibiotics; Chemical residues; Chlortetracycline; Doxycycline; Pork.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/1163513/1/Vivian-Survey-of-tetracyclines-residues.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Suínos e Aves (CNPSA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPSA22657 - 1UPCAP - DD
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